Doe je mee?

IS A MUSE OOK IETS VOOR JOU?

Op dit moment bestaat A Muse uit 16 leden. Stuk voor stuk liefhebbers van theater en muziek. We willen onze groep aanvullen met muzikale, creatieve geesten die graag in de huid van een ander kruipen. Iedereen is welkom!

A Muse is: het hele jaar samen werken, ontdekken, en beter worden. En uiteindelijk samen op de planken en een heerlijk applaus ontvangen. Soms is spelen en zingen een uitdaging, maar bij ons is ruimte genoeg om te ontwikkelen en te leren.

In oktober hebben we kijkrepetities. Je hebt dan de kans om te zien hoe wij werken zo in de laatste fase voor onze voorstelling. Je kunt de sfeer proeven, de leden en het artistiek team leren kennen. We hopen natuurlijk dat je ook bij de voorstelling komt kijken, zo zie je waar al dat werken toe leidt.

Na de voorstelling, vanaf 28 november, beginnen onze workshopweken. We werken dan met oefeningen aan het ontwikkelen van ons spel en onze zang. Een uitgelezen kans om uit te vinden of muziektheater iets voor jou is, of A Muse bij jou past en jij bij A Muse. 

En is het antwoord ja? Dan stap je in het voorjaar met ons in de nieuwe productie en sta je in november 2019 met ons op te planken te genieten!
Begin eens met kijken bij een repetitie: woensdag in oktober,  19:45 tot 22:00 uur in De Roef aan de Pastoor Geertmanstraat 17 in Enschede. 

Laat je via onze Contact-pagina weten dat je komt? Dan vangen we je op bij binnenkomst.

 

Een kijkje achter de schermen