Muziektheater!

Dat is wat wij maken!

Hoe wij dat doen? Vol enthousiasme en met veel plezier!

  In 2019 bestaat A Muse 25 jaar

 Muziektheatergroep A Muse doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Net als veel andere verenigingen kunnen wij een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Enschede-Haaksbergen de Rabo Clubkas Campagne opgericht. Dit geeft klanten van de Rabobank de kans om zelf te bepalen aan welke club of vereniging ze een warm hart toedragen. 
Vorig jaar haalden jullie €340,- op voor ons. Dat is fantastisch. Dit jaar hopen we voor onze jubileumvoorstelling 'Onvoorwaardelijk' nog een keer een prachtig bedrag op te halen!
Klanten ontvangen een unieke stemcode via de post of e-mail, waarmee je op jouw favoriete clubs kunt stemmen. Stemmen kan door de klanten van de Rabobank tot en met 7 april. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage! Mocht u als klant van de Rabobank geen stempas ontvangen hebben, dan raden wij aan om even contact op te nemen met de klantenservice!
Ziet u ook graag dat onze muziektheatergroep gesteund wordt? Vraag dan ook uw familie en vrienden op ons te stemmen! 

Veel liefs van Muziektheatergroep A Muse

rabobankactie2019

  poster 2019 klein


Muziektheatergroep A Muse ("Amjoez") werd in januari 1994 opgericht door een groepje jonge (amateur) zangers en zangeressen, die met muziektheater aan de slag wilden. Dit heeft inmiddels geresulteerd in twintig producties, waarvan de laatste,‘Haerslooten’, in november 2018 plaats vond.

We zijn weliswaar een amateurgroep maar we zetten wel hoog in en streven naar kwaliteit. Ieder draagt daaraan z'n steentje bij. We hebben geen hoogvliegers of laagvliegers. We hebben allemaal eigen talenten en daar maken we binnen A Muse graag gebruik van! Ook streven we ernaar om elke productie een nieuwe (persoonlijke) uitdaging aan te gaan. Naast onze wekelijkse repetities, repeteren we twee keer in het weekend en we houden elk productiejaar een werkweekend.

Waar het bij A Muse om gaat is dat we mel elkaar, als hechte groep, in een plezierige, ontspannen en veilige setting een mooie voorstelling neerzetten.

 

We repeteren elke woensdag van 19:45-22:00 in Wijkcentrum de Roef, Pastoor Geertmanstraat 17 in Enschede.

We zien je graag!