Muziektheater!

Dat is wat wij maken!

Hoe wij dat doen? Vol enthousiasme en met veel plezier!

 

AM 18118 Advertentie ledenwerving 1

Ken jij dat geheime verlangen?

Om op een podium te staan. Om te zingen, een rol te spelen, applaus te krijgen.

Alle leden van A Muse hadden ooit dit heimelijke gevoel. Zal ik? Dan was er iemand die zei “A Muse is echt wat voor jou”. Of iemand nam ze mee naar de repetitie. Of er stond precies op dat moment “Open repetitie Muziektheatergroep A Muse” in de krant.

Nu ervaren zij elke week hoe het is om te zingen en toneel te spelen. En ontvangen dat applaus aan het einde van de voorstellingen in november. A Muse is: het hele jaar samen werken, ontdekken, en beter worden. Soms is spelen en zingen een uitdaging, maar er is ruimte genoeg om te ontwikkelen en te leren.

Wij willen onze groep aanvullen met muzikale, creatieve geesten die graag in de huid van een ander kruipen. Iedereen  is welkom! Dus: Kom je in oktober kijken bij een repetitie? Bevalt het, dan ben je in november welkom tijdens onze workshopweken.

We repeteren elke woensdag van 19:45-22:00 in Wijkcentrum de Roef, Pastoor Geertmanstraat 17, Enschede.

Meld de datum van je komst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Haerslooten is klein. De belevingswereld van de bewoners reikt niet veel verder dan de grenzen van het gehucht. De wens om een zelfstandige gemeente te worden zet de onderlinge verhoudingen op scherp. Onderhuidse spanningen, leugens, hysterie en ongegeneerde nieuwsgierigheid krijgen het dorp in hun greep.

In het decor van de koude winter van 1985 zal Muziektheatergroep A Muse er ongetwijfeld weer in slagen haar publiek te trakteren op een verhaal vol verrassingen dat ook herkenbaar en actueel is.

Vanaf 20 april kunt u via de website van theater De Kappen kaarten kopen voor onze drie voorstellingen.

 

Muziektheatergroep A Muse ("Amjoez") werd in januari 1994 opgericht door een groepje jonge (amateur) zangers en zangeressen, die met muziektheater aan de slag wilden. Dit heeft inmiddels geresulteerd in negentien producties, waarvan de laatste,‘Hotel Beusemarken’, in november 2017 plaats vond.

We zijn weliswaar een amateurgroep maar we zetten wel hoog in en streven naar kwaliteit. Ieder draagt daaraan z’n steentje bij. We hebben geen hoogvliegers of laagvliegers. We hebben allemaal eigen talenten en daar maken we binnen A Muse graag gebruik van! Ook streven we ernaar om elke productie een nieuwe (persoonlijke) uitdaging aan te gaan. Naast onze wekelijkse repetities, repeteren we twee keer in het weekend en we houden elk productiejaar een werkweekend.

Waar het bij A Muse om gaat is dat we met elkaar, als een hechte groep, in een plezierige, ontspannen en veilige setting een mooie voorstelling neerzetten.

We repeteren elke woensdag van 19:45-22:00 in Wijkcentrum de Roef, Pastoor Geertmanstraat 17 in Enschede.

We zien je graag!